Opis proizvoda

Laserski uređaj s jednim modulom namijenjen je za obavljanje postupaka liječenja primjenom velike snage i biostimulacijskog laserskog zračenja. Učinkovitost postupaka liječenja primjenom Polaris HP uređaja temelji se na primjeni izvora visoke snage jednake valne duljine koja rezultira dubokim prodorom u tkivo i lokalnim toplinskim učinkom, koji nije slučaj prilikom korištenja laserske terapije niske razine.

Ugrađeni laserski izvor može raditi u kontinuiranom ili pulsnom načinu uz maksimalnu snagu od 8 W. Pulsni način rada se koristi za smanjenje toplinskog učinka. U trenutku prekoračenja prosječne snage 4 W, uređaj prikazuje dodatno upozorenje kako bi se spriječilo prekomjerno pregrijavanje. Da bi se omogućila učinkovita i precizna duboka laserska terapija unutar tkiva, razvijen je poseban DILA adapter (Deep Intratissue Laser Adapter). Specifično je dizajniran optički sustav koji omogućuje stvaranje laserske zrake na takav način da kompenzira gubitak snage u površinskim tkivima. Primjena adaptera smanjuje toplinski učinak u koži i potkožnom tkivu. Još jedna prednost je točnije mjesto mjesta liječenja. DILT metoda i DILA adapter su jedinstvena rješenja tvrtke ASTAR i pokriveni su zaštitom imovine registriranog zaštitnog znaka. Kontroler ima mogućnost rada u ručnom načinu rada, gdje je moguće postaviti snagu, frekvenciju i faktor dužnosti. Suvremeni dizajn HP sonde omogućuje jednostavnu zamjenu adaptera. Ovisno o postupku terapije postoji mogućnost primjene DILA adaptera ili dvije vrste aplikatora koji tretiraju površinu od 1 cm2 ili 5 cm2.

Uređaj je kompatibilan sa svim vrstama laserskim aplikatorima niske razine proizvedene od tvrtke ASTAR. Moguće je povezati točkaste sonde, skenirajuće i klaster laserske aplikatore. Ovom opcijom, jedinica se može koristiti za obavljanje biostimulacijskih postupaka liječenja laserom. Prilikom početka postupaka laserske terapije, moguće je koristiti enciklopediju, tj. ugrađeni popis unaprijed postavljenih programa s opsežnim opisom metodologije liječenja. Terapeut također može stvoriti vlastite programe kao i sekvence liječenja i spremiti ih u unutarnju memoriju uređaja.

Reference

POLARIS HP M
 
 
 

Povezani proizvodi