Video

 

Opis proizvoda

PRODROBOT MAGNA je aktivni medicinski uređaj dizajniran za rehabilitaciju donjih ekstremiteta pacijenata s poremećajima u hodu. Ne sadrži traku za hodanje, a istodobno omogućuje podesivo rasterećenje pacijentovih zglobova i stvara obrazac kretanja u 6 zglobova. Uređaj je posvećen odraslim pacijentima. To je nastavak jedinstvene, patentirane tehnologije iste kao u Prodrobot-u, proširene novim funkcijama. Osim novih dizajnerskih rješenja, robot je opremljen VR igrama i vizualizacijom hoda kombiniranom u integrirani sustav. Omogućuje podesivo rasterećenje pacijentovih zglobova i stvara obrazac kretanja u 6 zglobova. Posjeduje PRODELVIS softver koji omogućuje vizualizaciju tijeka terapijskih procedura grafičkim predstavljanjem sila tlaka i njihove distribucije na stopala bolesnika tijekom vježbe. Posjeduje vježbe s podesivim intenzitetom hodanja, ljuljanja, čučnjeva, bicikla i stepenica.

Uređaj je namijenjen pacijentima između 140 i 200 cm visine i do 130 kg težine, pacijentima s cerebralnom paralizom kod kojih se poremećaji kretanja sastoje od mišićne slabosti i spastičnosti, kod poremećaja hoda i držanja kod polineuropatija s mišićnom slabošću različite težine uključujući mlohavu paralizu, pacijentima koji pate od paraplegije, pacijentima kojima nakon moždanog udara utječe na poremećaj hoda, osobama s Parkinsonovom bolešću s usporavanjem, ukočenošću mišića te pacijentima s mišićnom distrofijom s progresivnom slabošću i atrofijom. 

Uređaj karakterizira automatsko prilagođavanje pacijentu, pogonski zglobovi kuka, potpora tijelu pacijenta, kompaktna veličina, sposobnost ograničavanja i modifikacije raspona pokreta donjih ekstremiteta, višerazinski elektronički sigurnosni sustav robota.

 

 

 
 
 

Povezani proizvodi