Video

 

Tehničke karakteristike

snaga monopolarnog načina rada 130 W
snaga bipolarnog načina rada 350 W
frekvencija dijametrije 480 KHz
način rada Pulsni ½
zaslon TFT 10,2
dimenzije 350 x 250 x 280 mm
masa 10 kg
 

Opis proizvoda

Tecar CRV 200 je uređaj koji kombinira radiofrekvencijsku i transdermalnu terapiju te je izvrstan za endogenu elektrobiostimulaciju tkiva što proizvodi povećanje temperature koja aktivira metabolički sustav i uključuje glavne procese staničnog metabolizma. Uređaj koristi i prikazuje dva osnovna parametra za upravljanje i razumijevanje efekta na tkivu (SCE i SIVSEA).

Tecar CRV 200 uklanja bol i upravlja post-traumatski oporavak ozlijeđenih anatomskih struktura. Sve se to može prevesti kao jamstvo funkcionalnog oporavka i jasno poboljšanje kvalitete života pacijenta. Uređaj omogućuje liječenje i rješavanje bolesti osteoartikularne i traumatske disfunkcije, pronalaženje izvrsne primjene čak i kod liječenja sportaša i njegovih ozljeda.

Tecar CRV 200 prikazuje i pohranjuje pacijentove kliničke podatke prije I nakon tretmana zahvaljujući W200 aplikatoru.

Uređaj je, između ostalog, idealan za sportsku medicinu i fizioterapiju što potvrđuje i suradnja tvrtke Winform Medical Engineering s različitim sportskim klubovima poput Benetton Rugby Treviso, Fiamme Oro Rugby Rome, Rugby San Donà i slovačkom nogometnom reprezentacijom.

Reference

TECAR CRV 200
 
 

Povezani proizvodi