Video

 

Opis proizvoda

Thera Trainer Mobi mali je i praktičan motorizirani uređaj za vježbanje nogu i gornjeg dijela tijela. Posebno je razvijen za svakodnevnu upotrebu u kućanstvu ili u staračkim domovima, budući da je kompaktan, jednostavan za rukovanje i lak za transport. Mali svestrani uređaj opremljen je motorom visokih performansi, koji omogućuje motorno (pasivno), motorno potpomognuto ili aktivno vježbanje pokreta (vlastitom snagom mišića) za noge ili gornji dio tijela. Općenito je prikladan za hodače s neznatnim ograničenjima kretanja kao što su oni s manjom, općom slabošću povezanom s godinama ili s blagim simptomima različitih bolesti. 

Značajke

Od treninga za nogu do treninga za ruku do nekoliko sekundi

THERA-Trainer mobi može se u nekoliko sekundi pretvoriti iz vježbača za noge u vježbače za gornji dio tijela ili obrnuto. Isto je vrlo jednostavno: sustav zaključavanja olakšava zamjenu ručki i naslona za noge ili da se pacijent prebaci s treninga nogu na trening ruku.

Jasan zaslon i intuitivna kontrola

Jedinica za upravljanje i prikaz za vježbače pokreta intuitivna je za korištenje i pruža jasan pregled svega. Sustavom se upravlja pomoću velikih membranskih tipki ili polja na dodirnom ekranu. Kontrola START/STOP semafora olakšava početak, pauzu i završetak treninga. U svakom trenutku pojedinačno se mogu prilagoditi važni parametri treninga kao što su broj okretaja, otpor kočenja, smjer vrtnje, vrijeme vježbanja itd., bez mijenjanja zaslona.

THERA-Trainer mobi: Jedinica za upravljanje i prikaz s 2,7"

Svjetlo i mobilno

Zahvaljujući maloj težini, THERA-Trainer mobi lako se nosi. Opcijska THERA-Trainer mobi torba za nošenje čini transport još lakšim.  Navedeno omogućava vježbanje kad god i gdje god pacijentu odgovara – iz svoje stolice ili fotelje. Osim toga, praktični trenažeri za kretanje lako se čiste i dezinficiraju.

Thera-soft

THERA-soft je softver za terapiju i dokumentiranje posebno razvijen za THERA-Trainere. Ovisno o postavci tretmana i terapijskom cilju, u kombinaciji s THERA-Trainerom softver nudi brojne ilustracije biofeedbacka i vježbe pokreta koje posebno podupiru ponovno učenje motoričkih vještina i motiviraju pacijente da treniraju s radošću. Ugrađena baza podataka pacijenata omogućuje kontrolu treninga i planiranje intervencija usmjerenih na pacijenta, kao i detaljnu analizu i procjenu treninga tijekom liječenja.

 
 
 

Povezani proizvodi