Video

 

Opis proizvoda

THERA TRAINER MOBI je kompaktan i praktičan motorizirani uređaj za vježbanje nogu i gornjeg dijela tijela, posebno razvijen za svakodnevnu upotrebu u kućanstvima ili staračkim domovima. Ovaj uređaj je jednostavan za rukovanje, lagan za transport i opremljen motorom visokih performansi, omogućujući pasivno (motorizirano), motorno potpomognuto ili aktivno vježbanje pokreta (vlastitom snagom mišića) za noge ili gornji dio tijela.

THERA TRAINER MOBI je pogodan za korisnike s neznatnim ograničenjima kretanja, kao što su osobe s općom slabošću povezanim sa starenjem ili blagim simptomima različitih bolesti. Uređaj se može brzo i jednostavno pretvoriti iz vježbača za noge u vježbača za gornji dio tijela ili obrnuto, zahvaljujući sustavu zaključavanja koji olakšava zamjenu ručki i naslona za noge.

Jedinica za upravljanje i prikaz je intuitivna za korištenje, s velikim membranskim tipkama ili poljima na dodirnom ekranu, pružajući jasan pregled svih funkcija. Kontrola START/STOP semafora omogućuje jednostavan početak, pauzu i završetak treninga, dok se važni parametri treninga poput broja okretaja, otpora kočenja, smjera vrtnje i vremena vježbanja mogu individualno prilagoditi bez potrebe za promjenom zaslona.

 
 
 

Povezani proizvodi