Video

 

Opis proizvoda

THERA TRAINER MOBI je mali i praktičan motorizirani uređaj za vježbanje nogu i gornjeg dijela tijela. Posebno je razvijen za svakodnevnu upotrebu u kućanstvu ili u staračkim domovima, budući da je kompaktan, jednostavan za rukovanje i lak za transport. Uređaj je opremljen motorom visokih performansi, koji omogućuje motorno (pasivno), motorno potpomognuto ili aktivno vježbanje pokreta (vlastitom snagom mišića) za noge ili gornji dio tijela. Općenito je prikladan za hodače s neznatnim ograničenjima kretanja kao što su oni s manjom, općom slabošću povezanom s godinama ili s blagim simptomima različitih bolesti. 

Uređaj se može u nekoliko sekundi pretvoriti iz vježbača za noge u vježbače za gornji dio tijela ili obrnuto. Isto je vrlo jednostavno: sustav zaključavanja olakšava zamjenu ručki i naslona za noge ili da se pacijent prebaci s treninga nogu na trening ruku. Jedinica za upravljanje i prikaz za vježbače pokreta intuitivna je za korištenje i pruža jasan pregled svega. Sustavom se upravlja pomoću velikih membranskih tipki ili polja na dodirnom ekranu. Kontrola START/STOP semafora olakšava početak, pauzu i završetak treninga. U svakom trenutku pojedinačno se mogu prilagoditi važni parametri treninga kao što su broj okretaja, otpor kočenja, smjer vrtnje, vrijeme vježbanja itd., bez mijenjanja zaslona.

THERA-soft je softver za terapiju i dokumentiranje posebno razvijen za THERA TRAINER uređaje. Ovisno o postavci tretmana i terapijskom cilju, u kombinaciji s uređajem softver nudi brojne ilustracije biofeedbacka i vježbe pokreta koje posebno podupiru ponovno učenje motoričkih vještina i motiviraju pacijente da treniraju s radošću. Ugrađena baza podataka pacijenata omogućuje kontrolu treninga i planiranje intervencija usmjerenih na pacijenta, kao i detaljnu analizu i procjenu treninga tijekom liječenja.

 
 
 

Povezani proizvodi