Video

 

Opis proizvoda

Thera Trainer Bemo je terapijski uređaj za kružno pasivno, pomoćno ili aktivno kretanje gornjih i donjih ekstremiteta, uključujući prikaz simetrije i detekciju spazma. Terapijski uređaj pomaže u mobilizaciji pacijenata čija je pokretljivost ograničena nakon nesreća, operacija ili općih bolesti koje zahvaćaju mišićno-koštani sustav. Thera Trainer Bemo također se koristi za mobilizaciju tijekom dijalize.

Ciljevi terapije

 • stabilizirati plućne funkcije
 • smanjiti komplikacije u intenzivnoj njezi
 • aktivirati metabolizam
 • poboljšati funkcionalni ishod

Značajke

Raznovrsne mogućnosti treninga

Pacijenti mogu vježbati ruke ili noge u ležećem ili poluležećem položaju, bilo u klinikama, ustanovama za njegu, terapijskim ordinacijama ili centrima za dijalizu. THERA-Trainer bemo dizajniran je za širine kreveta do 115 cm - ali i dalje zahtijeva malo prostora.

Jednostavna higijena

Brzo čišćenje zahvaljujući zatvorenim površinama - idealno za brzu dezinfekciju.

Thera-soft povezivanje

Motivirajući programi obuke podržavaju napredak terapije u softverski podržanoj obuci uz THERA-soft terapeutski softver (opcija).

Brzo postavljanje

Električno podešavanje visine pomoću jedinice za upravljanje i prikaz, zajedno s T.assist i T.drive i detekcijom udaljenosti kontroliranom senzorom, znači da trening može započeti unutar nekoliko minuta. Trenažer se može prilagoditi pacijentu ergonomski, jednostavno i brzo. Dodatno, sustav utikača bez alata za dodatke, automatski pribor i raspon detekcije pokreta omogućuju brzu i jednostavnu promjenu željenih postavki i modaliteta vježbanja.

Siguran trening zahvaljujući T.drive i T.assist tehnologiji:

 • T.drive - je nova sigurna i moćna pogonska tehnologija za trening nogu i gornjeg dijela tijela bez točaka smicanja. Uključujući sustav utikača bez alata za dodatke, automatski pribor i opseg detekcije pokreta, tehnologiju podrške za pomoćno i pasivno vježbanje, motor od 300 W i harmonijsku rotaciju.
 • T.assist - čini sigurnu terapiju jednostavnom kao dječja igra: podržava vas s dodatnim senzorom za detekciju udaljenosti između trenera i pacijenta, audio-vizualnim signalima i optičkom pomoći za pozicioniranje - tako da ste uvijek sigurni.
 • Osim toga, krevetni trener bemo nudi:
  • Funkcije zaustavljanja u nuždi na jedinici za upravljanje i prikaz, kao i vanjsko zaustavljanje pacijenta u nuždi za trenutno zaustavljanje kretanja
  • Otkrivanje spastičnosti za siguran trening sa grčevima
 
 
 

Povezani proizvodi