Opis proizvoda

Formulacija s 5% glikolne kiseline u kombinaciji s umirujućim i obnavljajućim sastojcima, Renewal Complex 1 savršena je za lagane do srednje jake pilinge. Posebno se preporučuje za osjetljive do normalne tipove kože kako bi se postigao učinkovit piling cijele površine koji će kožu ostaviti čistom i sjajnom. Također se preporučuje za specifična područja koja pate od hiperpigmentacije i sunčanih ili staračkih pjega. Renewal Complex 1 također daje dobre rezultate pilinga na koži sklonoj aknama i masnoj koži.

Sastojci

Glikolna kiselina

Renewal Complex 1 sadrži koncentraciju od 5% glikolne kiseline pri pH 3,3. Kao piling, pomaže u uklanjanju mrtvih slojeva kože i obnavljanju površine kože, kako bi vidljivo ublažio znakove starenja, osobito one uzrokovane oštećenjima od sunca. Nakon pilinga s Renewal Complex 1, koža je dubinski očišćena, svjetlija i spremna primiti prehranu koju će osigurati sljedeća infuzija aktivnih sastojaka, prema odabiru kozmetičara na temelju potreba pacijenta.

Vitamin B5 & Aloe Vera

Renewal Complex 1 obogaćen je umirujućom aloe verom i vitaminom B5 koji učinkovito sprječavaju prekomjerno crvenilo.

Ova dva sastojka znatno smanjuju tipičan osjećaj svrbeža glikolne kiseline, čineći ovaj korak pilinga ugodnim i umirujućim iskustvom.