Opis proizvoda

Renewal Complex 4 naš je proizvod izbora za dubinski, ali vrlo nježan piling za osjetljivu kožu. To je proizvod koji preferirate tijekom ljetnih mjeseci budući da aktivni sastojci ne reagiraju na svjetlost i nakon tretmana nije potrebna zaštita od sunca. Aktivni sastojci u ovoj formuli ostaju aktivni i nastavljaju svoju nježnu aktivnost pilinga u satima nakon tretmana.

Sastojci

Bademova kiselina

S bademovom kiselinom kao glavnim sastojkom, Renewal Complex 4 toplo se preporučuje pacijentima s osjetljivom kožom koji pate od iritacija. U nekim slučajevima, iritacija može potaknuti stanice koje proizvode pigment da proizvode više melanina, posebno među onima s tamnijim tenom. To se vjerojatno neće dogoditi s bademovom kiselinom. Zbog svojih nježnih svojstava, bademova kiselina je piling koji se najviše preporučuje pacijentima koji boluju od rosacee. Njegova antibakterijska svojstva također su od velike pomoći u liječenju akni jer regulira proizvodnju sebuma

Jabučna kiselina

Jabučna kiselina je preferirani sastojak u proizvodima za njegu kože lica jer ima uravnotežena svojstva hidratacije i prodiranja u kožu. Uklanja mrtve stanice otkrivajući svježi, novi sloj. Prikladno za uporabu s osjetljivim tipovima kože i tamnijim tonovima kože, jer uzrokuje manje iritacija od glikolne kiseline, a daje slične rezultate. Osim toga, jabučna kiselina je antioksidans koji pomaže u zaštiti od slobodnih radikala i preranog starenja. Značajno smanjuje simptome rosacee i poboljšava melasmu. Uzrokuje znatno smanjenje izbijanja akni i potencijalno je sredstvo za poboljšanje ožiljaka od akni.

Vinska kiselina

Vinska kiselina ima keratolitička i adstringentna svojstva, vlaži kožu, potiče metabolizam, potiče zacjeljivanje i djeluje protiv starenja. Manje je iritantan od nekih drugih pilinga jer nježno uklanja mrtve stanice kože s najviših slojeva kože. Vinska kiselina, kao i druge AHA kiseline, odlična je za gotovo sve tipove kože; osjetljiva, suha, kombinirana i masna koža. Zahvaljujući svojim keratolitičkim i adstringentnim svojstvima pomaže u otapanju ljuskica kože ili tvrđih slojeva kože. Ovaj nježni piling također ima hidratantna svojstva jer pomaže vezati vlagu na kožu, što je korisno za liječenje stanja suhe kože. Vinska kiselina također je odličan izvor antioksidansa za kožu budući da se dobiva iz voća bogatog antioksidansima. Iz tog razloga pomaže u zaštiti od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima i agresorima iz okoliša kao što su UV zrake, zagađenje i drugo.

Formula Renewal Complex 4 sadrži i druge funkcionalne sastojke kao što su betain, ekstrakt ploda naranče, šećerne trske, hijaluronska kiselina, ruscus, neven, sljez sljez, aloe barbadensis, šećerni javor, protein soje, ekstrakt ploda limuna, kamilica, bisabolol i protein rižinih mekinja.