Opis proizvoda

Ova formulacija od 16% glikolne kiseline, u kombinaciji s umirujućim i obnavljajućim sastojcima, razvijena je za srednje do jake pilinge. Posebno se preporučuje za korištenje na debeloj i otpornoj koži, s naglaskom na područja s hiperpigmentacijom i pjegama od sunca ili staračkim pjegama, kako bi se postigao piling cijelog područja koji ostavlja kožu čistom i sjajnom. Piling s Renewal Complex 3 također daje izvrsne rezultate na koži sklonoj aknama i masnoj koži.

Sastojci

Glikolna kiselina

Renewal Complex 3 sadrži koncentraciju od 16% glikolne kiseline pri pH 3,3. Kao piling, pomaže u uklanjanju mrtvih slojeva kože i obnavljanju površine kože, kako bi vidljivo ublažio znakove starenja, osobito one uzrokovane oštećenjima od sunca. Nakon pilinga s Renewal Complexom 3, koža je dubinski očišćena, svjetlija i spremna primiti prehranu koju će osigurati sljedeća infuzija aktivnih sastojaka, prema odabiru kozmetičara na temelju potreba pacijenta.

Vitamin B5 & Aloe Vera

Renewal Complex 3 obogaćen je umirujućom aloe verom i vitaminom B5 koji učinkovito sprječavaju prekomjerno crvenilo. Ova dva sastojka znatno smanjuju tipičan osjećaj svrbeža glikolne kiseline, čineći ovaj korak pilinga ugodnim i umirujućim iskustvom.