Opis proizvoda

Ova formulacija od 10% glikolne kiseline, u kombinaciji s umirujućim i obnavljajućim sastojcima, razvijena je za srednje do jake pilinge. Osobito se preporučuje za korištenje na osjetljivoj i tankoj koži, s naglaskom na područja s hiperpigmentacijom i sunčanim ili staračkim pjegama, kako bi se postigao piling cijelog područja koji kožu ostavlja čistom i sjajnom. Piling s Renewal Complex 2 također daje izvrsne rezultate na koži sklonoj aknama i masnoj koži.

Sastojci

Glikolna kiselina

Renewal Complex 2 sadrži koncentraciju 10% glikolne kiseline pri pH 3,3. Kao piling, pomaže u uklanjanju mrtvih slojeva kože i obnavljanju površine kože, kako bi vidljivo ublažio znakove starenja, osobito one uzrokovane oštećenjima od sunca. Nakon pilinga s Renewal Complexom 2, koža je dubinski očišćena, svjetlija i spremna primiti prehranu koju će osigurati sljedeća infuzija aktivnih sastojaka, prema odabiru kozmetičara na temelju potreba pacijenta.

Vitamin B5 & Aloe Vera

Renewal Complex 2 obogaćen je umirujućom aloe verom i vitaminom B5 koji učinkovito sprječavaju prekomjerno crvenilo.

Ova dva sastojka znatno smanjuju tipičan osjećaj svrbeža glikolne kiseline, čineći ovaj korak pilinga ugodnim i umirujućim iskustvom.