Video

 

Opis proizvoda

Napredna lutka torza za kardiopulmonalnu reanimaciju inovativno i učinkovito pomaže u učenju reanimacije na intuitivan i lako razumljiv način. Lutka pruža povratne informacije o performansama reanimacije u stvarnom vremenu, omogućavajući korisnicima da vizualiziraju kako ista utječe na koronarni i cerebralni protok krvi, te se upravo tom inovativnom značajkom ova lutka razlikuje od ostalih trenutno dostupnih na tržištu.

Svjetlosni pokazatelji koji označavaju kompresiju prsnog koša

Lutka je opremljena svjetlosnim pokazateljima koji prikazuju volumen krvi koji cirkulira prilikom kompresije prsnog koša. Volumen krvi ovisi o dubini kompresije, a svijetla će svijetliti u potpunosti samo kad je dubina kompresije iznad 5 cm.

Svjetlosni pokazatelji koji označavaju cirkulaciju krvi

Svjetlosni pokazatelji prikazuju protok krvi od srca do mozga. Prikazana brzina protoka krvi varira ovisno o dubini i brzini kompresije. Svijetla će svijetliti u potpunosti tek kad je brzina kompresije prešla 100 u minuti.

Svjetlosni pokazatelji koji označavaju kvalitetu reanimacije

Svjetlosni pokazatelji predstavljaju dotok krvi u mozak, a svijetlit će u potpunosti tek kada su dubina i brzina kompresije potpuno ispravne.

 
 
 

Povezani proizvodi